Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada del programa CatLabs: balanç i passos següents

Publicat el 18/09/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornada CatLabs a Barcelona el mes de març de 2017
Jornada CatLabs a Barcelona el mes de març de 2017, per Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2017. Llicència: Tots els drets reservats

El dimecres 27 de setembre tindrà lloc una jornada del programa CatLabs per fer balanç de les actuacions realitzades des de la seva aprovació, el novembre del 2016, i analitzar els passos següents.

La sessió, que és oberta al públic prèvia inscripció, servirà per informar de la imminent constitució de la xarxa d’agents d’innovació social i digital, explicar les conclusions del primer Camp d’Innovació de CatLabs, analitzar els treballs realitzats des de llavors per les entitats impulsores dels reptes i tractar els passos a seguir en el futur immediat.

Es durà a terme a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (Carrer de Girona, 20. Barcelona), de 9.00 a 13.30 hores. Comptarà amb la presència del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, i del director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Albert Castellanos.

Per assistir-hi cal realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.