Icona d'un núvol
Icona d'un núvol.

En l’actual context de crisi econòmica, de reducció dels ajuts públics i de dificultats per trobar inversions privades, els dinamitzadors de la Xarxa Punt TIC es veuen obligats a buscar noves vies de finançament de les activitats que desenvolupen els telecentres.

Conscient d’aquestes dificultats, la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha contactat amb empreses que ofereixen serveis i eines en el núvol (plataformes virtuals de teletreball, xarxes socials d’empreses i professionals, etc.) que poden reforçar i complementar les accions que els telecentres desenvolupen al seu àmbit d’influència i, sobretot, permetre un retorn que contribueixi a la sostenibilitat dels Punt TIC.

Fruit d’aquests contactes, el proper dia 2 d’octubre tindrà lloc una jornada, adreçada als dinamitzadors/ores de la xarxa i els orientadors tecnològics idigital distribuïts al territori, on representants de les empreses Nubelo, Teambox i Grera presentaran els seus serveis i, sobretot, com aquests poden suposar una oportunitat per als Punt TIC. Les persones assistents, per la seva part, tindran oportunitat de fer-hi les seves aportacions i propostes de millora.

  • Data i hora: 2 d'octubre de 2012, de 12.30 h a 14.00 h
  • Lloc: Seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, L'Hospitalet de Llobregat)
  • Inscripció a través d'aquest formulari (jornada gratuïta)

Per qualsevol dubte o consulta, contacteu l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC.