Logotip de Catcentral 2.0 Innovació i Talent
Logotip de Catcentral 2.0 Innovació i Talent.

Amb aquesta trobada s'ofereix a les empreses un espai on poder comparar experiències, maneres de treballar i possibilitats de negoci. Pretén donar a conèixer la gestió del talent i els contactes efectius entre empresaris per tal de generar sinergies i aprendre maneres col·laboratives de potenciar els negocis.

Comptarà amb dues parts:

  • Un bloc centrat en maneres de treballar col·laboratives i de gestió del talent.
  • Una sessió de Contactes eficients entre empresaris/àries de diferents comarques.

Els contactes eficients entre empresaris és una metodologia que permet generar una agenda de contactes entre empresaris/àries mitjançant interessos creuats que culmina amb una jornada de treball on s’entrevisten, intercanviant informació per enfortir i generar noves oportunitats per a la seva empresa.

Així durant la jornada els/les participants s’entrevistaran amb un mínim de 10 empresaris i empresàries amb interessos comuns per: trobar nous clients, proveïdors, socis i projectes; i millorar, entre d’altres aspectes, la xarxa comercial, la producció i la logística.

La sessió serà a càrrec de l’expert Santi López-Villa, Consultor en Recursos Humans i Coach.

La jornada està organitzada pel Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs – Berguedà, el Consorci del Moianès i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, en el marc del projecte innovador CATCENTRAL 2.0 Innovació i Talent.

La inscripció es podrà realitzar fins al 10 de novembre, al CTFC.

Per a més informació, podeu consultar el document adjunt.