Dijous 20 de setembre, a partir de les 9.00 hores, tindrà lloc al World Trade Center de Barcelona la tercera edició de la Jornada Connect-EU, adreçada a les empreses que volen participar en projectes amb finançament europeu.

Captura de la plana web de la Jornada Connect-EU
Captura de la plana web de la Jornada Connect-EU.

Les empreses interessades hi podran presentar el seu projecte de recerca i desenvolupament als experts europeus que hi participen. Aquests experts les assessoraran sobre les seves possibilitats d'obtenir finançament del 7è Programa Marc (7è PM).

Aquest és el darrer any del 7è PM i el que més dotació econòmica té, amb 8.000 milions d'euros. Per això, ACC1Ó, AGAUR i CERCA, organitzadors de la jornada, han reunit els experts de cada àmbit, per tal que assessorin les empreses catalanes sobre cada convocatòria i sobre com presentar els seus projectes perquè sigui acceptats.

La jornada s'adreça a empreses, agents tecnològics i de recerca i universitats que ja tenen experiència en projectes del 7è PM de la Unio Europea o bé que volen iniciar un procés col·laboratiu i d'internacionalització de l'R+D+I.