Doble cita: Women Talent Seminar i Conferència Europea de Coworking
Doble cita: Women Talent Seminar i Conferència Europea de Coworking.

El talent, el coworking, l'emprenedoria i la innovació tenen una doble cita aquesta setmana. Després de mesos de preparació, Barcelona i Lisboa acullen dos importants esdeveniments:

Lisboa agafa el relleu de Brussel·les, Berlín, París i Barcelona i organitza la cinquena edició de la Conferència Europea de Coworking (Coworking Europe Conference). Al voltant de 350 participants es reuniran del 24 al 26 de novembre a Cinema Sao Jorge, Lisboa, per compartir experiències amb coworkers d'arreu. El primer dia de la conferència, el 24 de novembre, es dedicarà a discursos inspiradors i taules rodones. El segon dia es farà un Barcamp, és a dir, una desconferència que inclourà tallers oberts i participatius i els/les participants seran els que proposin i triïn els temes a tractar. L'objectiu és celebrar la col·laboració i compartir les millors pràctiques. Diferents workshops i una visita a espais de coworking tancaran el programa de la conferència el 26 de novembre.

D'altra banda, dones directives d'arreu del món compartiran les seves experiències professionals al Women Talent Seminar, que tindrà lloc el 27 de novembre a Valkiria Hub Space de Barcelona. Valkiria Hub International i Women Business Congress organitzen aquest seminari, que pretén convertir Barcelona en la capital internacional del talent femení en innovació i tecnologia. L’objectiu és fer un canvi de paradigma social i econòmic basat en la cultura empresarial de les dones. El seminari se celebrarà dijous 27 de novembre, de 8.00 a 20.00 hores, a la seu de Valkiria Hub Space de Barcelona: Carrer Pujades 126, al Poble Nou.