Premis Blocs Catalunya
Premis Blocs Catalunya.

Després de 6 mesos funcionant com a espai virtual on poder descobrir i conèixer els diferents racons de la Xarxa Òmnia i la seva metodologia de treball, el bloc de l'Oficina de Dinamització Comunitària, Una finestra oberta a la Xarxa Òmnia, rep un primer reconeixement convertint-se en finalista, dins la categoria de blocs corporatius, de la segona edició dels Premis Blocs de Catalunya 2009. En l’actualitat, el bloc és seguit per més de 1400 persones que s’han sindicat per anar rebent les darreres novetats.

Al bloc Les TIC i la Discapacitat es publiquen notícies i activitats relacionades amb les TIC per a persones amb discapacitats i/o necessitats educatives especials. A més a més, també s'actualitza amb altres accions d'interès de les associacions de les Terres de l'Ebre. La seva tasca d'assessorament i difusió, ja el va fer mereixedor del segon premi en la segona edició dels Premis de Continguts Digitals de Sant Feliu, el passat mes de maig.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 2 d'octubre, a Vic. S'han organitzat diverses activitats, des de les 16 hores, com una trobada d'esferes de blocaires o diverses ponències, fins les 20:00, hora en què començarà el lliurament dels Premis. Si hi voleu assistir, podeu sol·licitar una acreditació.