Logo MWC 2017
Logo MWC 2017. Autor: MWC. 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

Els organitzadors esperen comptar amb més de 101.000 persones assistents de 200 països diferents, més de 2.200 expositors, més de 160 delegacions governamentals i més de 3.900 periodistes acreditats.

Les pantalles flexibles, el 5G, la realitat virtual, els robots i els drons seran les innovacions tecnològiques més atractives que s'hi presentaran. A més de les empreses que donaran a conèixer els seus productes més innnovadors, el programa del Mobile World Congress 2017 inclou conferències amb ponents rellevants i diverses jornades, com ara, 4YFN, YoMo o Women4Tech.

4YFN

El saló 4YFN (4 Years From Now) arriba a la seva quarta edició. És la plataforma de negocis de startups de Mobile World Capital Barcelona, que permet a startups, inversors i empreses connectar i posar en marxa nous projectes junts. Enguany més de 600 startups es donen cita a Fira Montjuïc i s'hi espera la presència d'uns 700 inversors i 20.000 visitants, xifres que faran augmentar en un 60% les de l'any passat.

Women4Tech

La trobada Women4Tech estarà dedicada a destacar el paper de la dona en la indústria tecnològica. Les directives d'empreses com Accenture, Bharti Airtel, Facebook, IFC (Worldbank), SAP, Turner o Google debatran sobre la igualtat de gènere i compartiran assessorament estratègic.

YoMo

"YoMo: The Youth Mobile Festival" vol inspirar els i les joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAMEn aquests quatre dies, YoMo Barcelona rebrà a 20.000 escolars de Catalunya i Espanya, tot oferint-los una exposició de ciència i tecnologia.