Logotip de SeedRocket
Logotip de SeedRocket.

SeedRocket, iniciativa privada per a emprenedors/ores amb projectes de base tecnològica, amb la col·laboració de Bertelsmann, Barcelona Activa i ACC1Ó, organitza del 21 al 25 de maig a Barcelona el IX Campus d'Emprenedors. Es tracta d'un esdeveniment que ofereix un complet programa de formació, finançament i acompanyament a emprenedors/ores amb projectes de base tecnològica en fase inicial.

S'hi poden presentar startups d'arreu del món, dels quals, els mentors de SeedRocket seleccionaran 12 per participar-hi. Cal presentar el projecte com a molt tard el 5 de maig (consulteu les bases de participació). La inscripció i presentació del projecte es pot fer emplenant aquest formulari.

Entre les startups que s'hi presentin, es triaran les 12 millors, que seran les que podran participar al campus. Durant els quatres dies de la trobada, assistiran a xerrades, conferències i sessions de workshops amb els mentors de SeedRocket i altres experts de referència del sector d'Internet.

L'últim dia del campus, els emprenedors/ores realitzaran una presentació final davant un nodrit grup d'inversors i business angels, i els/les millors tindran la possibilitat de rebre una inversió de fins a 150.000 euros.