ITU
ITU.

El certamen busca les joves empreses tecnològiques més prometedores que inspiren la creació, compilació o digitalització de contingut local dinàmic, especialment en caràcters no llatins.

Un Comitè de selecció, integrat per experts, s'encarregarà de seleccionar a les dues noves empreses guanyadores d'aquest certamen, que seran convidades a assistir a ITU Telecom World 2014.

En l'esdeveniment pròpiament dit, els joves innovadors seleccionats assistiran a sessions en les quals rebran assessorament i a tallers sobre aptituds empresarials, tindran ocasió de conèixer i entrar en contacte amb els principals actors del sector de les TIC, i tindran la possibilitat de presentar els seus projectes en el InnovationSpace, un pavelló especial de l'exposició.

Es concediran premis de fins a 10.000 USD per finançar el llançament i l'ampliació de joves empreses guanyadores. El certamen comprendrà una sèrie d'etapes, la primera de les quals se centra en el contingut digital local.

El termini per al lliurament de les primeres presentacions venç el 30 de maig de 2014, a les 24:00 hores GMT+2.

Per obtenir més informació sobre el Certamen, sol·licitar la participació en ell o formular comentaris sobre les presentacions, pot consultar-se https://ideas.itu.int/.

ITU Telecom World 2014 tindrà lloc del 7 al 10 de desembre de 2014 a Doha (Qatar). Per obtenir més informació sobre la forma de participar en aquest esdeveniment important, consultar http://telecomworld.itu.int/.