iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació
iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació.

Es tracta d'una aplicació per a tauletes tàctils (tablets) que ajuda a treballar algunes dificultats d’aprenentatge i comunicació del nens i nenes amb autisme o trastorn generalitzat del desenvolupament.

Ara com ara està disponible per a dispositius iPad i es pot descarregar des d’aquest enllaç. La seva versió reduïda és gratuïta i la completa té un preu simbòlic de 2,39 €, que es destinen a la Fundació Planeta Imaginario per tal que pugui continuar el desenvolupament d’iSeqüències.

Aquest projecte ha tingut el suport dels Ajuts de la Fundació puntCAT i, per això, la Fundació puntCAT organitza un sorteig a través del qual 10 persones podran descarregar-se la versió completa d'iSeqüències de forma gratuïta. S'hi podrà participar fins al 10 de febrer i, per fer-ho, només cladrà demanar-hi un codi per a la descàrrega gratuïta d'iSeqüències. Hi ha diferents vies a través de les quals poder comunicar-se amb puntCAT: per Twitter, Facebook, el seu bloc i el correu electrònic participa[arrova]domini.cat. Entre totes les sol·licituds en sortejaran 10 descàrregues gratuïtes.