Xarxa Wi-fi Palau-solità i Plegamans
Xarxa Wi-fi Palau-solità i Plegamans.

En concret, la Xarxa Municipal de Zones Wi-Fi inclou la Casa Consistorial, la Masia de Can Cortès, l’Edifici de Promoció Econòmica (DESOC), l’Edifici de Serveis Socials –que acull també el Punt TIC i diverses entitats socials–, i el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

“Hem escollit equipaments molt diversos per facilitar que el màxim de persones del nostre municipi tinguin accés a Internet de forma fàcil i senzilla”, especifica el regidor de Governació, Jaume Oliveras. De fet, tots aquests equipaments estan integrats en l’Anella Digital, la xarxa de fibra òptica de grans prestacions que ha instal•·at recentment l’Ajuntament per connectar bona part dels edificis públics municipals.

Com connectar-s’hi?

Qualsevol persona que es trobi en una d’aquestes Zones Wi-Fi pot connectar-se directament a Internet sense cap gestió prèvia; no cal dur a terme cap procés d’alta ni aportar dades personals. Només cal fer que el dispositiu informàtic (ordinador portàtil, i-phone o altres) cerqui la xarxa sense cable AJPSPNET i s’hi connecti. Hi ha un màxim de temps de connexió ininterrumpuda, que està limitada a 60 minuts. Per continuar navegant, de forma immediata i sense problemes, només cal repetir el procés de connexió a la xarxa AJPSPNET.

Per llegir més...