El programa ‘30 Minuts’ de TV3 va emetre un reportatge audiovisual sobre la intel·ligència artificial que va intentar donar resposta a alguns dels molts interrogants oberts en l'actualitat. Gaudeix-lo!

Imatge d'intel·ligència artificial
Imatge d'intel·ligència artificial. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Com impactarà la intel·ligència artificial en àmbits com el dret, la medicina, la música, la fotografia o la traducció? El passat diumenge 1 d’octubre, el programa ‘30 Minuts’ de TV3 va emetre un reportatge audiovisual sobre la intel·ligència artificial. La producció audiovisual, que va inaugurar la nova temporada del popular programa televisiu, va comptar amb la participació de persones professionals de diversos sectors que van intentar donar resposta a alguns dels molts interrogants que s’han obert arran aquesta potent i transformadora revolució tecnològica, com, per exemple, Ramon López de Mántaras i Carme Torras, professionals pioners de la investigació en intel·ligència artificial a Catalunya, Núria Oliver, enginyera, i Kate Darling, investigadora.

De la mateixa manera, el reportatge audiovisual ‘IA: la nova evolució’ va comptar amb la participació de diverses empreses catalanes capdavanteres en l’àmbit que han desenvolupat sistemes d’intel·ligència artificial que poden transformar els sectors i la societat i obrir interessants debats ètics i laborals.

Les persones interessades poden gaudir del reportatge en aquest enllaç en línia.