El dimarts 30 d’abril, de 10 a 11.30 hores, es dinamitzarà una nova trobada virtual sobre el IV Congrés de Competències Digitals per a la comunitat de la Xarxa Punt TIC. Participa-hi!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest mes d’abril, la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC se centrarà en les competències digitals. La nova sessió en línia es farà el dimarts 30 d’abril, de 10 a 11.30 hores, i estarà dirigida a la comunitat de la Xarxa Punt TIC, persones dinamitzadores i entitats gestores. La nova trobada virtual comptarà amb un primer bloc on, des de l’equip d’ACTIC de la Generalitat de Catalunya, es parlarà de què és una competència digital, quin és el marc general, quina ha estat l’evolució de la regulació a Catalunya, com està regulada a Europa (DIGCOMP) i com es planteja l’adaptació de l’ACTIC al DIGCOMP. La ponència anirà a càrrec de Sònia Varela, tècnica de l’equip d’ACTIC.

Durant el segon bloc de la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC, es presentaran alguns projectes que van formar part de la quarta edició del Congrés de Competències Digitals, com, per exemple, la iniciativa ‘Code Club’, que està present a més de cent països d'arreu del món i que busca potenciar les competències computacionals de forma divertida i accessible i promoure la inclusió digital d’infants i adolescents.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.