CEEI Lleida
CEEI Lleida.

El seminari està organitzat pel CEEI Lleida Alt Urgell amb la col·laboració del Punt TIC de l’Alt Urgell, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de la Seu. El temari consta principalment de la redacció d’un pla d’empresa, la viabilitat dels projectes, elaborar un pla econòmic i financer, la innovació en màrqueting i comercialització, la innovació en la gestió de les persones, en producte i processos i finalment en la innovació en la gestió i el finançament. Es facilitarà documentació relacionada als participants elaborada pel centre europeu d’empreses i innovació.

El seminari serà impartit per professors experts en la matèria, d’entre els quals destaca José Mª Alonso, professor de la Universitat de Lleida, o Carles Rivadulla, professor de la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona.

El seminari, totalment gratuït,  tindrà lloc els propers 9, 10, 16 i 17 de setembre, de les 17h a les 21h del vespre al Punt TIC, i les inscripcions s’han de realitzar a través del web www.ceeilleida.com a bé per telèfon al 973 221 119.

Aquest seminari serà el primer que organitza el CEEI Lleida Alt Urgell després de la seva implantació a la nostra comarca. El febrer d’enguany, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu i la Diputació de Lleida van signar el conveni que permetia incorporar el viver d’empreses situat al Punt TIC de l’edifici les Monges a la xarxa del Centre Europeu d’empreses i Innovació (CEEI Lleida), obrir una delegació d’aquest centre empresarial i d’innovació tecnològica a la nostra comarca, així com l’existència d’un catàleg de serveis adreçats als sector empresarial i als emprenedores i emprenedores de la comarca.