Inauguren el nou edifici del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
Inauguren el nou edifici del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

L'acte va comptar amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla, de diverses autoritats i de gran afluència de públic.

L'edifici, obra de l'arquitecta Anna Maria Viladrich, està situat a dos quilòmetres de Solsona, adaptat al seu entorn i incorporat al paisatge. Té una superfície de 3.000 metres quadrats, on treballen 125 treballadors i 30 becaris. Amb un pressupost de 7 milions d’euros, el nou edifici ha estat finançat amb aportacions de la Diputació de Lleida, la Generalitat, els Ministeris de Ciència i Innovació i Indústria, els fons Feder de la Unió Europea i l’Ajuntament de Solsona.

Els companys i companyes del Punt TIC del Solsonès es quedaran a l'edifici antic, ja que, el nou es troba a dos km del poble. Juntament amb el Punt TIC a l'antic edific queden les escoles taller, la casa d'oficis i taller ocupacional i formació. De tota manera, quan el Punt TIC organitzi una trobada, jornades. etc. sí que faran servir les instal·lacions del nou edifici. A l'ampliar l'espai del CTFC, el Punt TIC ha guanyat més espai; ara disposa d'un despatx més, que facilitarà la posada en marxa de nous projectes.