Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Inaugurat Mollet HUB, un espai d'innovació i emprenedoria per a joves

Publicat el 27/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fotografia de la inauguració de Mollet HUB
L'Empresa de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO Mollet), que compta amb un Punt TIC, coordina el projecte, per EMFO Mollet. Llicència: Tots els drets reservats

Dilluns 25 de març ha obert les seves portes Mollet HUB, un nou servei de l'Ajuntament de Mollet del Vallès que pretén fer valdre la creativitat i innovació de joves, persones emprenedores i empreses del territori. L'Empresa de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO Mollet), que compta amb un Punt TIC, coordina el projecte.

Mollet HUB estarà a disposició dels i de les joves que tinguin una idea i necessitin formació i assessorament per dur-la a terme. Romandrà obert de 9.00 a 21.00 hores, de dilluns a divendres.

Està ubicat a l’antic edifici de la policia municipal a l’Avinguda Jaume I, que ha estat remodelat. L'equipament compta amb tres àrees diferenciades: Punt Connect, un espai d'atenció inicial obert; Connect Area, destinat a establir relacions; i Mollet Lab, un espai equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se, orientat a la creació de nous negocis i a l'autoocupació.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès compta amb el suport de diferents empreses tecnològiques (Momentum i Idneo) i centres universitaris (Universitat Autònoma de Barcelona) per tal de dotar d'activitats l'equipament.

 

 

L'EMFO Mollet compta ara amb tres espais descentralitzats: Mollet Forma, a les instal·lacions de l'antiga escola Nicolás Longarón; Mollet Orienta, amb les dependències al carrer de la Riera; i Mollet HUB. Amb tot plegat, busca proporcionar els recursos necessaris per ajudar la ciutadania en la seva formació i recerca de feina.