Inauguració La Borrassa Rural Lab
Inauguració La Borrassa Rural Lab.

El Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacion i Societat de la Informació, va participar a la inauguració de La Borrasssa Rural Lab, acompanyat del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balsells, i de l’alcalde de les Borges Blanques, Miquel Àngel Estradé. Els responsables van quedar molt contents amb l'assistència i la participació de la ciutadania.

Aquiest espai neix gràcies a una iniciativa conjunta del Consell Comarcal de Les Garrigues i l’Ajuntament de Les Borges Blanques i compta amb el finançament de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la informació (STSI), a través del projecte Ciutats Digitals 2008-2010, que té l’objectiu de promoure i implantar la Societat de la Informació i el sector TIC a Catalunya a través de l'impuls de la generació d'iniciatives empresarials amb alt valor afegit econòmic i el desenvolupament dels serveis digitals dirigits als ciutadans.

Avui, 2 de desembre, organitzen una visita guiada perquè tots els ciutadans i ciutadanes del municipi i de tota la comarca de les Garrigues tinguin la possibilitat de conèixer i descobrir La Borrassa. La visita es realitzarà de 17:00 a 21:00 hores. Durant aquestes 4 hores, es mostrarà tot el que ofereix aquest laboratori de noves tecnologies, s'explicarà la filosofia aglutinadora que hi ha al darrera del projecte i es farà un tast de les eines i serveis que posa a disposició de tothom. Aquesta visita es repetirà 10 de desembre.

La Borrassa ha començat la seva trajectòria amb força i ja compta amb un ampli ventall d'activitats programades per al desembre. Podeu consultar la seva agenda aquí.

Per mantenir-vos informats/des sobre tot el que es fa en aquest nou Punt TIC podeu consutar la seva plana web o el seu espai al Facebook.