Noves instal·lacions del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans
Noves instal·lacions del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans.

L'acte d'inauguració, que incloïa la visita als locals i un pica-pica, va comptar amb la presència de l'alumnat, persones voluntàries i associacions vinculades.

L'alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, va aprofitar per comentar l'esforç que realitza l'ajuntament dins d'aquest context de crisi, per continuar finançant convenis com aquest, per la importància que té dins de les ofertes formatives i d'oci, que ofereixen el poble per al col·lectiu de persones grans, mestresses de casa i persones amb discapacitat. Així com el suport que brinda a nivell informàtic a algunes associacions cívic i socials.

Anteriorment estàvem a l'edifici de Serveis socials. Aquest nou local es troba al remodelat centre cívic, que era l'antic centre ambulatori del poble i que ha estat reformat i adaptat per congregar a les associacions. És un local adaptat i amb més places d'aparcament per a cotxes i bicicletes. L'aula es troba a la primera planta, porta 11. Ara disposem d'un espai més ampli i amb dos finestrals al carrer. Així com un horari més ampli i flexible per organitzar-nos. El nostre telèfon directe es 673312125.

Estem molt animats i tot i que encara ens calen petites coses, sabem que entre tots ens organitzarem per aconseguir-les.


Imatge de la inauguració

 

Edifici del centre cívic