Mural per compartir idees de com serà el telecentre del futur
Mural per compartir idees de com serà el telecentre del futur.

Compartir pràctiques innovadores que poden servir com a referència per perfilar el telecentre del futur serà un dels objectius del 4t Fòrum Mundial de Telecentres Spark 2013, que tindrà lloc demà i demà passat, 28 i 29 de maig, a Granada. Per això, des de la Xarxa Punt TIC desenvolupem una campanya sobre el telecentre i el Punt TIC del futur, tot recollint les vostres idees i suggeriments.

La campanya es va iniciar el passat 17 de maig, Dia Mundial d'Internet, i tindrà continuïtat a l'Spark, tot recollint les veus tant dels dinamitzadors i dinamitzadores catalanes com de representants de xarxes de telecentres d'arreu del món.

Podeu trobar el mural col·laboratiu en aquesta adreça punttic.cat/futur. Per participar-hi no cal realitzar cap registre i hi podeu compartir les vostres idees amb un post-it, una imatge, un vídeo o un arxiu adjunt. També s'hi pot participar a través de Twitter, publicant un missatge amb l'etiqueta #futuretelecentre. Tots els missatges que contenguin aquest hashtag es publicaran automàticament al mural. A més, les paraules clau dels missatges es recolliran en un núvol de paraules.

Animeu-vos-hi! Tots sumem per dibuixar el nostre futur!