Logotip del programa Imagine
Logotip del programa Imagine.

La tercera edició del programa Imagine Silicon Valley es posa en marxa el proper divendres 14 de juny a Barcelona amb 12 participants (anomenats Dreamers) i culminarà amb l'exposició pública de les seves idees el proper 29 de juliol a San Francisco. A la presentació es donarà a conèixer l'edició 2013 així com els/les 12 participants i hi haurà un espai de networking.

Imagine és un centre de creativitat situat a Silicon Valley, Califòrnia, dedicat a la generació d'idees que canviïn el món. Aquests 12 emprenedors/ores passaran un mes al centre treballant en quatre projectes que proposen solucions per millorar el món. Els projectes se centraran en els següents temes: educació, energia, apoderament de les dones i smart cities.

Els/les dreamers o somiadors/ores seran seleccionats per diferents empreses. Tots menys un, el qual ja ha estat triat en un procés de votació popular. Es tracta de Luis Montes de Oca, un gadità que treballa en el món del màrqueting a Barcelona. 446 candidats/es van presentar un vídeo creatiu a la convocatòria per poder esdevenir el 12è somiador d'Imagine i, entre els 14 finalistes, ha sortit guanyador Luis, amb aquest vídeo:

El somni dels 12 participants començarà amb un WarmUp weekend a Barcelona i Cadaqués entre el 14 i el 16 de juny i després viatjaran a San Francisco per gaudir d'una estada al centre de creativitat Imagine durant tot el mes de juliol, on treballaran per equips en quatre projectes per millorar el món.