La Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (FAVIBC), que gestiona diversos Punts Òmnia, organitza la segona edició del certament "Les Dones i els Barris". S'hi pot participar fins al 8 d'octubre de 2018, amb microrelats que donin a conèixer el paper de les dones als barris.

Cartell del II Concus de microrelats "Les Dones i els Barris"
La FAVIBC ha ampliat el termini del II Concus de microrelats "Les Dones i els Barris" fins al 8 d'octubre. Autor: FAVIBC. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquest concurs compta amb tres categories:

  1. La dona i el seu rol a la societat
  2. Records de la infantesa
  3. Tema lliure (amb la dona com a protagonista)

El certamen s'adreça a dones majors de 16 anys i hi poden participar amb textos en català o castellà. L’extensió mínima dels relats serà de 150 paraules i la màxima de 300 paraules. Cada dona hi podrà presentar un màxim de tres textos (un per categoria). Els relats s'hauran de lliurar als Òmnia de la FAVIBC, a associació de veïns/es o a seu de la FAVIBC, abans de les 24.00 hores del 7 de setembre de 2018.

Hi haurà un microrelat guanyador per cada categoria i el premi serà un lector de llibres digitals. A més, les obres guanyadores es publicaran a les pàgines d’una edició especial de la revista "Viu els barris" de la FAVIBC o en un monogràfic.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs.