Young IT Girls posa en marxa un concurs de dibuix amb quatre categories segons l’edat: de 0 a 5 anys, de 6 a 12 anys, de 12 a 18 anys i de més de 19 anys. Envia la teva proposta creativa!

Imatge de colors
Imatge de colors. 2018. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

En el marc de la Diada de Sant Jordi i de la celebració del Dia Internacional de les Noies en les TIC, l’associació sense ànim de lucre Young IT Girls convoca un concurs de dibuix per a totes les edats. Sota el reclam ‘Redibuixa la llegenda: i si... Santa Jordina fos tecnòloga?’, l’entitat sense ànim de lucre Young IT Girls posa en marxa un certamen creatiu amb quatre categories diferents i amb quatre engrescadors premis.

Fins al pròxim diumenge 30 d’abril, a les 23.59 hores, les persones interessades poden presentar les seves propostes al correu electrònic comunicacion@youngitgirls.org. Entre les premisses recollides a les bases del concurs, destaca l’obligatorietat de que el dibuix, que pot estar fet a mà, digital, a llapis, tempera, aquarel·la, collage o altres, tingui perspectiva de gènere, visibilitzi una persona STEM, vinculada a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria o les matemàtiques, i estigui relacionat amb la llegenda de Sant Jordi. També, l’obra ha d’anar acompanyada d’un títol que comenci amb la fórmula ‘I si...’. Així mateix, s’estableixen quatre categories segons l’edat: de 0 a 5 anys, de 6 a 12 anys, de 12 a 18 anys i de més de 19 anys. La persona guanyadora de cada categoria rebrà un lot de llibres i de marxandatge de l’entitat sense ànim de lucre Young IT Girls.

Per a més informació, es poden consultar les bases del concurs de dibuix en aquest enllaç.