I Jornades Zombies de la Xaxa Òmnia
I Jornades Zombies de la Xaxa Òmnia . Llicència: Tots els drets reservats.

Dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Òmnia han fet 37 trobades Zombies, jornades virtuals sobre diferents temàtiques per aprendre i formar-se en eines digitals i tecnològiques durant els mesos de confinament. 

Ara, amb la idea de realitzar una trobada de tancament del cicle, organitzen les I Jornades Zombies el divendres 24 de juliol. Durant tot un matí, compartiran coneixements diversos fent xarxa entre dinamitzadors/es de l'Òmnia. L'acte també està obert a qualsevol persona interessada en l'àmbit educatiu i tecnològic del territori català.

La la I Jornades Zombies és una iniciativa impulsada per les persones dinamitzadores de la Xarxa Òmnia i coordinada pel Punt Òmnia de Rubí, el Punt Òmnia de Bufalà, el Punt Òmnia Gornal, el Punt Òmnia de Campclar, el Punt Òmnia Espronceda i el Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat.

Programa

La trobada tindrà lloc durant matí del 24 de juliol de 10 a 14 h. a través de diferents tallers simultanis. Podeu accedir aquí a aquest espai web per conèixer més informació sobre els ponents i les formacions.

Franja 10.00-11.00 h

Taller 1: Multritracking: Mosaic de vídeo
Taller 2: PintaTIC 

Franja 11.00-11.30 h. Pausa cafè

Franja 11.30-12.30 h.

Taller 1: CS Unplugged
Taller 2: Domòtica social

Franja 12.30-13.30 h.

Taller 1: Intel·ligència artificial: debat sobre la seva ètica
Taller 2: Jocs en xarxa 13.30-14.00 h. Cloenda

Les formacions es realitzaran amb Discorduna plataforma social de codi obert destinada a permetre crear grups de xat per a diferents jocs i finalitats. Les persones que no hagin fet servir mai l'eina, poden accedir aquí a aquesta guia.