I Gimcana Wi-Fi a Sant Feliu de Llobregat
I Gimcana Wi-Fi a Sant Feliu de Llobregat.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer i promoure els diferents espais Wi-Fi de la ciutat: els jardins del Palau Falguera, la Torre del Roser, la plaça de la Vila, la plaça de Can Maginàs i la plaça de les Roses.

La gimcana "Busca la Wi-Fi a la ciutat" demana als participants que responguin cinc preguntes referents a Sant Feliu buscant informació a Internet amb el seu portàtil. Les tres primeres persones que obtinguin les cinc respostes correctes guanyaran un ordinador portàtil (primer premi), una impressora làser de color (segon premi) i un MP4 (tercer premi). L’acte de lliurament de premis tindrà lloc, el mateix dia 10, a les 13h, a la sala dels Àustries del Palau Falguera.

Els/les participants de la gimcana, que s’acreditaran al Punt TIC del Palau Falguera, hauran de disposar del certificat IdCat –si no el tenen, el poden sol·licitar durant aquests dies a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament- i un ordinador portàtil compatible amb aquest certificat i amb els navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox.

En cadascun dels cinc punt Wi-Fi de Sant Feliu, que podran recórrer en l’ordre que vulguin, trobaran membres de l’organització, que compta amb la col·laboració dels alumnes de la Casa d’Oficis, els quals els lliuraran una pregunta. A continuació, els participants hauran de cercar la informació als webs municipals i enviar la resposta a una bústia de participació del web municipal.

Fins el pròxim dijous 9 d'octubre, totes les persones interessades es poden incriure a aquest innovador concurs que posarà a prova la destresa dels participants navegant per Internet en els diferents punts Wi-Fi de la ciutat.

Podeu trobar tota la informació, amb les bases de la gimcana i el formulari per a la inscripció, en la pàgina web elaborada per a l’ocasió.