I Campanya solidària de l'STIC.cat
I Campanya solidària de l'STIC.cat.

STIC.cat promou aquesta campanya per ajudar econòmicament el Banc dels Aliments, una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat.

Aquesta iniciativa pretén combatre la crisi econòmica que afecta la nostra societat, ajudar els més desfavorits i consisteix en una recollida de diners, que s'entregaran a Banc dels Aliments en un acte que se celebrarà el 10 de desembre a Barcelona, a l'Hotel Porta Marina.

Les persones que vulguin participar en aquesta campanya poden fer un ingrés mínim de 10 euros al compte corrent de “la Caixa” 2100 – 0002- 54 – 0201614284. Una vegada feta l'aportació, les persones que ho desitgin poden enviar un correu a stic.cat@gmail.com indicant que volen assistir a l'acte del 10 de desembre.

L'acte del 10 de desembre començarà a les 19:30 hores i comptarà amb la conferència de l'escriptor i professor d'Esade Àlex Rovira. A més, se sortejaran entre els assistents diferents regals que particulars, empreses i entitats hauran cedit per a l'ocasió.

La recollida de fons es donarà oficialment per tancada el 31 de desembre.

Informació sobre la campanya: www.stic.cat/solidaritat