Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

"Humans o posthumans?", cicle de conferències al CC Golferichs de Barcelona

Publicat el 14/10/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Androide
Androide, per thierry ehrmann . 2010. Font: Androïde _DDC0734. Llicència: BY

El Centre Cívic Golferichs organitza el cicle de conferències "Humans o posthumans?", que planteja un debat ètic sobre els límits d'alguns avanços científicotècnics. Es tracta de quatre xerrades que tindran lloc entre els mesos d'octubre i novembre.

El cicle forma part de la programació de tardor del centre i posa especial èmfasi en les relacions entre ètica i biomedicina, veient els seus possibles usos i de quina forma aquests poden repercutir a les nostres vides i en el conjunt de la societat. L'entrada a totes les xerrades és gratuïta. L'aforament és limitat i per això s'assignarà número d'arribada 15 minuts abans d'entrar a la sala. Els assistents seran obsequiats amb un 2x1 en per visitar l'exposició "+Humans: el futur de la nostra espècie" del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El programa del cicle de conferències és el següent:

  • Dimarts 13 d'octubre: "Issac Asimov" a càrrec de Miquel Barceló, doctor en informàtica, editor, traductor i escriptor especialitzat en ciència ficció.
  • Dimarts 27 d'octubre: "Estem disposats a acceptar una espècia humana millorada tecnològicament?" a càrrec d'Albert Codina, advocat i urbanista, i Miquel Àngel Serra, doctor en biologia i investigador en biomedicina.
  • Dimarts 10 de novembre: "Ciència o bioètica?" a càrrec de María Casado, directora de l'Observatori de Bioètica i Drets de la Universitat de Barcelona.
  • Dimarts 24 de novembre: "Nanomedicina: com la nanotecnologia arriba a les nostres vides... i al nostre cos" a càrrec d'Àlex Argemí, cap de comunicació de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia.

Totes les xerrades tenen lloc a partir de les 19 hores.