Per primer cop, a la sala 2 del Palau Robert, la mostra expositiva permet veure i provar les tecnologies que es van presentar en la darrera edició del Mobile World Congress.

Imatge de l’exposició ‘Recorda el Futur’
Imatge de l’exposició ‘Recorda el Futur’. 2024. Tipus de lletra: Palau Robert. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el títol ‘Recorda el Futur: un viatge per l’evolució de la industrialització a Catalunya’, l’exposició permet veure i provar les tecnologies que es van presentar en la darrera edició del Mobile World Congress Barcelona. La mostra proposa diverses experiències interactives que poden revolucionar quatre sectors capdavanters de la indústria catalana: la salut, la mobilitat, el tèxtil i l’energia. Promoguda per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Mobile World Capital Barcelona, la iniciativa busca traslladar a la ciutadania el llegat de la darrera edició del Mobile World Congress Barcelona. En aquesta línia, es complementa amb xerrades i activitats divulgatives obertes al públic per tal de difondre l’ús més sostenible, resilient i humanista de la tecnologia.

L’exposició ‘Recorda el Futur’, que planteja un viatge tecnològic en el temps per a conèixer el lideratge de la indústria catalana i el seu paper en l’actual revolució digital, es podrà visitar gratuïtament fins al diumenge 3 de novembre a la sala 2 del Palau Robert, que es troba al Passeig de Gràcia, número 107, de la ciutat de Barcelona. Entre les experiències interactives, el públic podrà veure els originals d’alguns dels invents històrics que han transformat la indústria durant l’últim segle, experimentar un viatge sensorial immersiu a través de les quatre revolucions industrials (de la mecànica a l’electricitat, passant per la digital, fins a la intel·ligència artificial) i participar en quatre experiències gamificades per a comprendre com la tecnologia està modelant el futur.