Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat
Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat.

Josuè Sallent, director general de la Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, va ser l'encarregat de presentar els resultats de l'estudi sobre les TIC a Sant Feliu de Llobregat del 2009. Aquest estudi afirma que la població de Sant Feliu és força activa en la utilització de les noves tecnologies: Un 80% de la població fa servir Internet i un 30% ha fet compres on line, dades que estan per sobre de la mitjana catalana, estatal i europea.

Després de presentar els resultats de l'estudi va ser el torn d'una altra presentació: la de l'Espai de formació a la Xarxa. Sara Arjona, enginyera informàtica, va explicar als assistents en què consistix aquest espai, que ja es pot visitar: Espai de formació a la Xarxa.

La jornada va acabar amb el lliurament dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat 2009 i la presentació del bloc Toies, que va rebre una menció honorífica per ser el bloc més destacat de la comunitat blocaire de Sant Feliu.

Podeu ampliar informació llegint Resum de la Jornada 'Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa', al bloc Sant Feliu Innova.