A la plana web d'idigital podem trobar diferents guies d'empresa, que poden resultar útils a les persones que porten a terme el seu propi negoci. A través de PuntTIC.cat volem donar a conèixer aquestes guies, com ara, la guia del comerç electrònic, que pretén orientar en com obrir la porta al comerç en línia i donar un impuls al nostre negoci.

Part de la portada de la guia de comerç electrònic d'idigital
Part de la portada de la guia de comerç electrònic d'idigital.

Es considera comerç electrònic qualsevol tipus de transacció basada en la transmissió de dades sobre xarxes de telecomunicació, ja sigui via Internet o telefònica, xarxes bancàries, etc. En aquesta guia, impulsada per idigital, la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya, trobareu els punts clau per tenir èxit en les vendes per Internet. Us interessa? Descarregueu-vos la Guia del comerç electrònic.

Idigital és l'estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu generar un pol d'innovació digital al nostre país per fomentar el creixement econòmic, la competitivitat empresarial i l'ocupació de qualitat. A la seva plana web, entre d'altres, compta amb un espai dedicat a guies d'empresa, amb les quals els emprenedors/ores i empresaris/àries podran descobrir noves possibilitats per al seu negoci en els àmbits dels processos de producció i organització, màrqueting i vendes, compres i logística, seguretat de les dades o la interconnexió del maquinari, entre d'altres.