Concurs #CrecambMoritz
Concurs #CrecambMoritz.

Atorgaran un premi valorat en més de 2.500 € que permetrà als guanyadors gaudir d'un any a l'espai de coworking del Crec on rebran assessorament personalitzat, formacions i coaching, a més d'accés al Centre Esportiu Can Ricart.

L'any passat van ser Oriol, que ha desenvolupat Joyners, un nou concepte de plataforma per compartir pis; i Patricia, que lidera Microcultura, un repte que uneix artistes i espectadors en un espai únic, els dos joves guanyadors de la Beca Moritz 2014. Tots dos han pogut desenvolupar els seus projectes que ja estan en marxa.

Aquesta segona edició del concurs #CrecambMoritz se centra en la recerca de professionals freelance o autònoms que es troben treballant des de casa i vulguin millorar les seves condicions i entorn de treball. Els passos a seguir per participar són els següents:

  1. Puja una foto divertida del teu dia a dia com a freelance al teu perfil d'Instagram amb el hashtag #crecambmoritz. Tens temps fins al 13 de juliol.
  2. Segueix a Instagram: MoritzBarcelona i CrecBcn.
  3. Les 10 fotos més votades fins al 19 de juliol (inclòs) seran les finalistes i un jurat decidirà la guanyadora. Les votacions finalitzaran el proper 20 de juliol i es comunicarà el guanyador/a el 24 de juliol.