Logo del centre de coworking Gracia Work Center
Logo del centre de coworking Gracia Work Center.

“Aspectes formals en l'obertura d'un centre de coworking” és el títol del workshop que ofereixen aquesta setmana al seu local situat al Passeig Damunt, 7. Durant la sessió es detallaran tots els aspectes legals i fiscals que cal tenir en compte a l'hora d'obrir un centre d'aquestes característiques (tipus de contracte, llicències, normatives de riscos laborals, etc).

A més a més, es repassaran les despeses fixes, la inversió inicial requerida i les despeses recurrents que impliquen aquest tipus de negocis.

El taller tindrà lloc dimarts 11 de desembre a partir de les 19.30 i té un preu de 45 euros més IVA. Els interessats podeu contactar a través del mail a info@graciaworkcenter.com i/o ampliar informació a través d'aquest enllaç.

El coworking és una nova forma de treball que permet a emprenedors, autònoms i pimes compartir un espai físic de treball que els permeti no només desenvolupar projectes independents, sinó també conjunts. De fet, la col·laboració i el treball comunitari conformen la filosofia d'aquests centres.