Gràcia Work Center es troba en ple rodatge del documental “De San Francisco a Barcelona. Buscando el origen del coworking”. Es tracta d'un reportatge que vol explicar aquesta nova forma de treball aportant la veu dels seus protagonistes.

Frame del teaser del documental "De San Francisco a Barcelona"
Frame del teaser del documental "De San Francisco a Barcelona".

El documental parteix de la història real de la Cristina, una de les impulsores del reportatge i gestora de l'espai Gràcia Work Center. Als anys 90 va viatjar a San Francisco per a millorar el seu nivell d'anglès i allà va descobrir el coworking. A partir d'aquesta experiència personal es va estirant el fil de la història que ens porta a la Barcelona actual, una de les ciutats on el coworking s'ha establert amb més força.

El documental vol explicar el coworking a partir dels testimonis i les experiències de persones de tot el món. D'aquesta manera, els seus creadors volen reflectir en la seva forma de treballar aquest model col·laboratiu i participatiu en que es basa el coworking.

Darrera de “De San Francisco a Barcelona” hi ha Gràcia Work Center, l'espai de coworking pioner a Barcelona amb una trajectòria de més de 7 anys. Està previst que el documental vegi la llum al mes de novembre. De moment, us deixem el seu teaser.

 

 

Podeu seguir el transcurs del rodatge al seu lloc web.