Logotip GNULinux.cat
Logotip GNULinux.cat.

Amb la intenció de consolidar el moviment per al programari lliure i aconseguir una comunitat encara més forta, els membres de les plataformes Alliberats.cat, Epkis.cat, Llibertat de Programari, PellRoja.net i SomGNU han unit esforços per portar a terme el projecte GNULinux.cat.

 

El primer resultat de la feina conjunta va ser Cobert.cat, que va començar a funcionar l'agost de 2009. Al juny de 2010, han fet un pas endavant: el projecte ha deixat de contenir únicament un fòrum i ha passat a proporcionar una informació molt més global. També ha canviat el nom i ha passat a ser GNULinux.cat.

Actualment, el projecte consta de les següents seccions:

  • El fòrum, provinent de Cobert.cat.
  • El bloc, on hi ha totes les anotacions provinents dels projectes que s’han unit a GNULinux.cat, més les entrades que redacten des del nou projecte.
  • El calendari, on anuncien els propers esdeveniments relacionats amb el programari lliure.

A més, aviat crearan el centre de documentació, on oferiran informació sobre els sistemes GNU/Linux i el programari lliure en general.

Si voleu formar part d’aquest col·lectiu, ja sigui participant en el fòrum, creant articles o redactant documentació us podeu posar en contacte amb els/les responsables enviant un correu electrònic a l’adreça gnulinux[arrova]gnulinux[punt]cat.