Girona Emprèn
Girona Emprèn.

Joan Carles Rius, soci fundador d’Around Mobile, empresa nascuda a Girona i que l’any 2011 guanyava el segon premi d’emprenedoria a Girona Emprèn, explicarà, entre d’altres aspectes, com va sorgir la idea de negoci, com s’ha executat, com ha aconseguit finançament i quines han estat les principals dificultats que han hagut de superar per arribar al moment actual.

Around Mobile és una empresa tecnològica que ha desenvolupat un dispositiu electrònic que, vinculat amb una aplicació mòbil, permet a l’usuari/ària la localització de persones, animals o objectes.

Igualment al llarg del mes de gener, Girona Emprèn ofereix quatre càpsules TIC amb temes relacionats amb tecnologia i empresa.

Tant la xerrada com les càpsules són gratuïtes i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web.

Més informació a Girona Emprèn, al carrer Tarragona, 40, 17005 de Girona, al telèfon 972 104 316 o bé per correu electrònic a l’adreça gironaempren[arrova]ajgirona.cat.