Logotip Girona Emprèn
Logotip Girona Emprèn.

Inicialment, la programa consta de 4 càpsules que es duran a terme entre el 16 de setembre i els primers dies d'octubre, en horari de matí. 

Fer aparèixer la meva empresa a Google Maps. L'objectiu de la sessió és conèixer com donar d'alta el negoci o servei a Google My Business i altres eines que poden ajudar a l'empresa a ser trobada. 

Primers passos amb MailChimp. L'email màrqueting o e-mailing consisteix en la comunicació via correu electrònic a partir de l'enviament de correus a una llista de distribució. MailChimp ha esdevingut una de les eines més utilitzades per les comunicacions massives per correu electrònic. La seva senzilles combinada amb les prestacions que ofereix i un cost molt assequible li han donat aquesta rellevància entre altres eines existents al mercat.

Què és l’ACTIC? ACTIC són les sigles que corresponen a Acreditació de Competències de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Es tracta d'un certificat oficial emès per la Generalitat de Catalunya de les persones que superen una prova sobre competències digitals dels nivells bàsic, mig o avançat. L'objectiu de la sessió és donar a conèixer la certificació i com poder obtenir l'acreditació de competències digitals. També s'informarà sobre el programa de Girona Emprèn de suport a la introducció a les noves tecnologies dirigit a persones emprenedores.

L’empresa a Internet. La visualització de l'empresa a Internet és un requisit imprescindible per a donar-se a conèixer, reforçar serveis postvenda i rebre un feedback constant de clients i possibles clients.

Girona Emprèn és el servei municipal de suport a la creació d'empreses. Si teniu una idea de negoci i voleu avaluar la seva viabilitat, al servei Girona Emprèn trobareu orientació i assessorament dels passos i tràmits que heu de dur a terme, des de l'anàlisi de l'oportunitat empresarial fins a la creació de l'empresa, a més d'oferir una àmplia oferta de jornades, seminaris i activitats formatives per a millorar i ampliar les capacitats i habilitats dels futurs empresaris i empresàries.

Més informació i inscripcions: Girona Emprèn Centre d'Iniciatives Locals