Els i les protagonistes de la celebració dels 10 anys del servei municipal de suport a l’emprenedoria, Girona Emprèn, seran les persones emprenedores que han passat pel servei al llarg d'aquests anys. Ho farà amb una mostra de projectes i experiències que es podrà visitar el 15 de novembre, al Centre Cultural La Mercè.

Logotip de Girona Emprèn 10 anys
Girona Emprèn celebra el seu 10è aniversari amb una mostra d'emprenedoria. Autor: Girona Emprèn.

La mostra consistirà en una exposició i una xerrada seguida d’un col·loqui. Vol ajudar a donar a conèixer el fet emprenedor per part dels seus protagonistes i recollirà experiències i consells d’algunes de les persones que han estat beneficiàries del servei, tant aquelles que han creat finalment una empresa com les que no. També serà un espai on es podran conèixer iniciatives emprenedores sorgides amb el suport de Girona Emprèn.

Per organitzar la mostra fan una crida a les persones que hagin passat per Girona Emprèn al llarg d'aquests anys perquè comparteixin la seva experiència. Per participar-hi cal emplenar aquest formulari. També es poden compartir experiències per a Twitter amb l'etiqueta #10anysGironaEmprèn.