Independev Game Festival
Independev Game Festival. 2016. Tipus de lletra: Independev Game Festival. Llicència: Tots els drets reservats.

Les bases del concurs estableixen dues categories de participació: el premi al millor joc de futbol i el premi al millor joc en categoria general, premiades amb 10.000 euros cadascuna. Les dues propostes seleccionades tindran la oportunitat de concluir el seu desenvolupament i ser llençats al mercat amb els suport dels organitzadors del certamen.

Els participants hauran de presentar abans del 17 d'abril una demo (per a Android o iOS) per a mòbil en algunes de les categories establertes, omplir el formulari web indicant l'enllaç a la demo i presentar un document PDF que expliqui el projecte. Un jurat format per representants de cada empresa avaluaran tots els projectes presentats i seleccionaran els guanyadors que rebran el seu premi a la gala final, prevista pel 28 d'abril a Barcelona.

A més, s'ha establert una categoria juvenil per a programadors menors de 17 anys que podran presentar les seves categories sense necessitat d'haver desenvolupat una demo. En aquest darrer cas, el premi consistirà en una beca de formació.