Imatge de la Jornada #èTIC
Imatge de la Jornada #èTIC.

Pisani (@francispisani) va participar al debat sobre "Naixement dels orfes digitals", al costat del professor Jordi Adell (@jordi_a), doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació especialitzat en TIC, i Jordi Vivancos (@jvivancos), responsable de l'Àrea de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El periodista va destacar durant la seva intervenció que els orfes digitals "han de desenvolupar esperit crític" respecte a les tecnologies. També afegeix que els nens han d'esdevenir objectes actius i responsables en la incorporació de les TIC a la seva vida i que, per tant, hem de passar "d'educar a aprendre". Pisani defensa que els infants tenen accés al coneixement i la creació d'una manera senzilla i que la tasca dels educadors és "ajudar-los a aprendre", prescindit de les "jerarquies".

Si no vau poder assistir a la jornada, podeu veure aquesta entrevista en vídeo.

Podeu veure l'entrevista a Luis Ángel Fernández Hermana, un altre expert que va participar a la jornada #èTIC: "S'ha d'abordar la privacitat a Internet de forma col·lectiva"