Formador/ora de dinamització digital
Formador/ora de dinamització digital.

TecnoEscola Mataró és una escola taller promoguda per l'Institut de Promoció Econòmica de Mataró i dedicada íntegrament a la Informàtica. Treballa quatre especialitats: Instal·lacions de xarxes i equips de comunicació, Sistemes microinformàtics, Disseny multimèdia i Dinamització digital. Les persones que formen l'equip de docents fan una doble funció: s'encarreguen d'impartir la formació tècnica de l'especialitat i també fan les funcions de tutoria, coordinació i supervisió de les feines del seus respectius equips (alumnes treballadors/ores). L'alumnat són joves entre 16 i 24 anys.

Perfil i funcions del formador/ora de Dinamitzadors/ores Digitals

Formació reglada demanada: A partir d'FP amb domini dels següents àmbits: Dinamització digital, formació de formadors, ofimàtica Windows bàsica i avançada, ofimàtica Linux bàsica i avançada, disseny gràfic, disseny web i d'altres relacionats.

Les funcions que haurà de realitzar són:

  1. Elaborar el programa formatiu del curs amb objectius, continguts, temporització i materials necessaris i dissenyar, elaborar i actualitzar el material didàctic.(EN AQUEST CAS JA ESTÀ FET I NOMES S'HA DE CONTINUAR IMPARTINT LA PART QUE QUEDA PENDENT)
  2. Impartir les classes dels diferents mòduls assignats, dissenyant i implementant mecanismes d'avaluació de l'assoliment de les competències.
  3. Proposar, organitzar i realitzar activitats complementaries.
  4. Fer la previsió i sol·licitar els materials didàctics, eines i màquines per a cada curs, dels quals es fa responsable.
  5. Tutoritzar als alumnes, educant, treballant i potenciant les competències transversals, així com motivant els valors ètics i professionals dels mateixos.
  6. Vetllar pel bon ús dels espais, equips i materials de formació i per l'acompliment de la normativa de funcionament.
  7. Col·laborar en la identificació de necessitats formatives de la seva especialitat i aportar suggeriments per a poder dissenyar noves edicions de projectes.
  8. Coordinar-se amb la resta de membres de l'equip i el director del projecte al què està assignat, així com amb d'altres experts docents, tècnics i professionals que també hi col·laborin.
  9. Fer la recerca i supervisar les pràctiques formatives i el treball pràctic dels alumnes- treballadors/ores, coordinant-se directament amb les entitats col·laboradores del projecte per tal de detectar les necessitats i programar el treball pràctic. (LES PRÀCTIQUES JA ESTAN LLIGADES, NOMÉS CALDRÀ COORDINAR-SE AMB LES ENTITATS I ANAR FENT EL SEGUIMENT).
  10. Planificar, coordinar, dirigir i supervisar un equip de treball de vuit alumnes treballadors/ores a la fase del treball pràctic, vetllant per la qualitat dels productes elaborats o els serveis prestats.
  11. Complimentar els documents de seguiment del curs, així com tots els corresponents als processos de formació del Sistema de Gestió de la Qualitat de l'IMPEM.
  12. Implementar accions per millorar la inserció laboral dels alumnes-treballadors/ores, a partir de la difusió del programa formatiu i el treball pràctic dels alumnes.
  13. Participar en l'elaboració de la memòria final del curs.

Es necessita una persona amb experiència tant en la formació de formadors/ores com en la dinamització digital de diferents col·lectius per un total de 16 mesos, amb un salari mensual brut de 2300 euros amb les pagues extres incloses. Pel que fa a les hores de dedicació, es tracta d'una jornada completa de 7,25 hores diàries de dilluns a divendres en jornada intensiva de 07:45 a 15:00, tot i que, en el perfil de dinamització és molt possible que hagi de dedicar alguna tarda a visitar les entitats o altres gestions.

Podeu fer arribar els vostres currículums a l'adreça següent: fcalderon [arrova] ajmataro.cat.