Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formacions TIC 100% subvencionades, al CIFO La Violeta

Publicat el 15/03/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Instal·lacions del CIFO La Violeta
El CIFO La Violeta compta amb 17 aules de formació en les seves instal·lacions de 3.800 m2, per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats

El CIFO La Violeta de Barcelona ha donat a conèixer la seva oferta formativa per als mesos que van de l'abril al novembre de 2018. Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server... són algunes de les eines en què es podran formar les persones en procés de cerca de feina.

Es tracta de formacions vinculades a l'obtenció de Certificats de Professionalitat, que inclouen pràctiques professionals no laborals en empreses del sector. Hi ha cursos de diferents temàtiques i durades. Els més curts són de 15 hores i els més llargs de 900 hores.

L'oferta és ben variada: la protecció de dades, diferents sistemes operatius, diversos llenguatges de programació, aplicacions mòbils i web, big data, posicionament web, community manager, manteniment de sistemes informàtics, impressió 3D, bases de dades, etc.

CIFO La Violeta és un centre públic de formació professional per a l’ocupació referent en la família professional d'Informàtica i Comunicacions. Forma part de la xarxa de Centres propis d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Les inscripcions ja són obertes. Per a més informació podeu consultar el programa i/o posar-vos en contacte amb el centre:

  • Adreça: Plaça del Comte de Sert, 25. 08035 Barcelona ‎
  • Telèfon: 93 254 17 00
  • Correu electrònic: cifo_violeta.soc@gencat.cat