Instal·lacions del CIFO La Violeta
El CIFO La Violeta compta amb 17 aules de formació en les seves instal·lacions de 3.800 m2. Autor: Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

Es tracta de formacions vinculades a l'obtenció de Certificats de Professionalitat, que inclouen pràctiques professionals no laborals en empreses del sector. Hi ha cursos de diferents temàtiques i durades. Els més curts són de 15 hores i els més llargs de 900 hores.

L'oferta és ben variada: la protecció de dades, diferents sistemes operatius, diversos llenguatges de programació, aplicacions mòbils i web, big data, posicionament web, community manager, manteniment de sistemes informàtics, impressió 3D, bases de dades, etc.

CIFO La Violeta és un centre públic de formació professional per a l’ocupació referent en la família professional d'Informàtica i Comunicacions. Forma part de la xarxa de Centres propis d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Les inscripcions ja són obertes. Per a més informació podeu consultar el programa i/o posar-vos en contacte amb el centre:

  • Adreça: Plaça del Comte de Sert, 25. 08035 Barcelona ‎
  • Telèfon: 93 254 17 00
  • Correu electrònic: cifo_violeta.soc@gencat.cat