El Punt TIC Palau presenta formacions gratuïtes per aquest estiu sobre dispositius mòbils, capacitació digital amb l'ACTIC o videojocs amb Scratch. Les inscripcions estan obertes.

Formacions gratuïtes de juliol al Punt TIC Palau
Formacions gratuïtes de juliol al Punt TIC Palau. 2017. Tipus de lletra: Punt TIC Palau. Llicència: Tots els drets reservats.

Per apuntar-se cal realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç.

Formacions iniciació als dispositius mòbils

Aquesta formació està destinada a les persones que s'inicien amb els dispositius mòbils o tenen poques nocions.

1. Desa les teves fotografies del mòbil per sempre. Formació base, destinada a adquirir competències bàsiques en l'àmbit d'usuari en l'ús dels dispositius mòbils amb Google Fotos.

Modalitat presencial
Horari: dimarts d'11 h a 12:30 h
Data: 5 de juliol

2. No t'oblidis del calendari digital. Formació base, destinada a adquirir competències bàsiques en l'àmbit d'usuari en l'ús dels dispositius mòbils amb Google Calendar.
Modalitat presencial
Horari: dimarts d'11 h a 12:30 h
Data: 19 de juliol

Formacions especialitzades

3. Dissenya el teu primer videojoc amb Scratch. Aquesta formació està destinada a les persones que s'inicien en el món de la programació per blocs. Càpsula formativa d'iniciació a la programació per blocs amb la plataforma gratuïta Scratch.

Destinataris: Adolescents i joves que vulguin conèixer com es crea un videojoc de forma senzilla, iniciant-se al món de la programació. No necessita coneixements previs però si tenir ús de l'ordinador.
Modalitat presencial
Horari: dimarts d'11 h a 12:30 h DATA: 26 de juliol

4. Pràctiques ACTIC Express. Aquesta formació està destinada a les persones que volen fer la prova d'ACTIC. Formació EXPRÉS per millorar competències digitals, basat en els mòduls de l’ACTIC mitjà.
Modalitat presencial.
Contingut complementari en l'aula virtual
Torn tarda.
Horari: dimarts de 16 h a 18:30 h.
Dates: 5, 12, 19 i 26 de juliol
Torn matí. Horari: dijous d'11 h a 13:30 h.
Dates: 7, 14, 21 i 28 de juliol