Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formacions en TIC, ocupació i empresa, al CTC de Masquefa

Publicat el 14/01/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Portada de la guia formativa gener-març 2019 del CTC Masquefa
El CTC de Masquefa arrenca el 2019 amb una àmplia oferta formativa, per Ajuntament de Masquefa

El Punt TIC Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa arrenca el 2019 amb molta força. Per al primer trimestre de l'any presenten una àmplia oferta formativa adreçada a adults, que inclou, entre altres, càpsules sobre com esdevenir youtuber d'èxit, ciberseguretat o l'assetjament escolar i cursos sobre el paquet de Microsoft Office o preparació a les proves ACTIC.

L'Ajuntament de Masquefa manté el seu compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tant personals com professionals dels masquefins i masquefines. En aquesta línia, ofereix, a través del CTC Masquefa, una àmplia oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

Així, ha fet pública la guia formativa amb la programació de gener, febrer i març de 2019, que inclou cursos en els àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), l'ocupació i l'empresa. Ofereix tant càpsules temàtiques com cursos més llargs.

Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions, us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60), trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc[arrova]masquefa.net.