Sala d'ordinadors
Sala d'ordinadors.

D'una banda, el Punt TIC de l’Alt Urgell ha programat un curs d’introducció a les xarxes socials, que s’impartirà tots els dilluns del mes de novembre, de 9:00 a 11:30 hores del matí, a l’aula de formació, al carrer Capdevila, 29, 3a planta, de la Seu d’Urgell. La inscripció té un cost de 20 euros. El programa del curs inclou una introducció al tema i formació teòrica i pràctica en l’ús de Facebook, YouTube, Twitter i blocs. També es tractarà la seguretat a les xarxes socials.

D’altra banda, el telecentre organitza també un curs bàsic sobre acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Es desenvoluparà del 9 de novembre al 19 de desembre en sessions de dilluns i dimecres de 17:00 a 19:00 de la tarda. El cost de la inscripció és de 40 euros. El temari consta dels següents apartats: cultura, participació i civisme digital; tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu; navegació i comunicació en el món digital; tractament de la informació escrita; tractament de la informació gràfica, sonora i d’imatge en moviment; i tractament de la informació numèrica.

Per a tots dos cursos, el termini d’inscripció finalitzarà el dia 4 de novembre. Es pot obtenir més informació al telèfon 973 35 57 98 i a l’adreça electrònica telecentre@ccau.cat.