GOW2015
GOW2015.

En el marc de l'activitats programades per la Get Online Week , l'Associació celebrarà els dies 24 i 25 de març una Trobada Internacional de Telecentres sota el lema “Fuerteventura Meeting Point”, on a més d'un ampli programa de ponències i taules debat, també tindran cabuda acords i programes paral·lels com són el Sparklab Fuerteventura i el Workshop Fuerteventura. Aquesta trobada està coorganitzada per l'Associació juntament amb la Xarxa Llavor de Fuerteventura i l'Agència Canària de Recerca i Societat de l'Informació.

La Get Online Week forma part de les activitats organitzades per la Grand Coalition for Digital Jobs, i se celebra des de l'any 2010 , aquest esdeveniment anual aborda els objectius de l'Agenda Digital per a Europa, especialment els dirigits a l'alfabetització, habilitats i inclusió digital. Es tracta de campanyes digitals d'apoderament, que involucra i faculta als ciutadans en tecnologies de la informació i la comunicació, per fer seves les oportunitats del món online. L'Associació Espanyola coordina al nostre país la Coalició Local a través de la web www.competenciasdigitales.com amb l'objectiu de proporcionar, amb l'ajuda de grups d'interès, les habilitats digitals específiques per als joves, orientant-los cap a carreres TIC i connectant-los a la formació i l'ocupació del sector privat.

Les activitats organitzades a Espanya per la Get Online Week es realitzaran en els telecentres, centres d'accés públics a Internet, universitats, biblioteques i organitzacions no lucratives, estan recollides a la web gow2015.wordpress i s'esperen superar els 3000 participants de l'any anterior.

La trobada, el workshop així com els webinar desenvolupats seran emesos per streaming des de la web de l'associació de telecentres i la web de la trobada, a més d'un seguiment en xarxes socials a través de les etiquetes #GOW15 per a les activitats de Telecentre-Europe i #GOW15ES i #FtvWorkshop per a les espanyoles.
 

Per a la planificació i execució d'aquestes activitats es comptarà amb l'ajuda , dinamització i participació de totes les Xarxes que formen l'Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres.

Telecentre-Europe anima totes les xarxes i els telecentres europeus a participar en la Get Online Week 2015, organitzant activitats i formacions. Us hi animeu?.