Oferta formativa de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers
Oferta formativa de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. Autor: Ajuntament de Granollers.

Avui, 17 de gener de 2017, a les 15.00 hores s'obre el període d'inscripció als cursos TIC que ofereixen les biblioteques de Granollers. A més de les diverses formacions, la Biblioteca Roca Umber acull l'Aula Oberta, un servei gratuït de suport a l'autoaprenentatge de les competències digitals. Es tracta d''un espai on practicar progressivament els temes que més interessin a la persona amb l’acompanyament d’una formadora i on poder resoldre els dubtes informàtics.

Els tallers digitals adreçat a infants d'entre 8 i 12 anys són gratuïts i d'una única sessió d'una hora i mitja de durada. Seran els següents:

  • Apps de mapes conceptuals. Divendres 3 de febrer, de 17.30 a 19.00 hores. Descobreix algunes apps, com Popplet o Bubbl.us, que et permetran organitzar els coneixements de forma gràfica, i crear mapes mentals i conceptuals, tu sol o de manera col•laborativa.
  • Explorem l’art: visites virtuals, eines Google i altres recursos. Divendres 3 de març, de 17.30 a 19.00 hores. Explorem les col·leccions d’art de tot el món amb les visites virtuals a museus, eines i projectes de Google i altres recursos en línia.
  • Apps divertides per aprendre idiomes. Divendres 7 d’abril, de 17.30 a 19.00 hores. Descobrim recursos en línia per aprendre idiomes de forma divertida. Cal portar un mòbil o tauleta Android amb capacitat per instal·lar-hi apps.

El programa de cursos i les píndoles temàtiques adreçades a adults el podeu consultar en aquest enllaç.