Logotip Infocentre
Logotip Infocentre.

Un grup de dones planeres, la majoria d’elles pensionistes, han trobat en les noves tecnologies una afició i distracció que els ofereix la possibilitat d’aprendre moltes coses noves i de poder accedir a recursos, eines i activitats relacionades amb les noves tecnologies.

Aquest grup de dones va començar participant en els cursos de formació i iniciació que periòdicament es realitzen a l’Infocentre, la majoria d’elles no havien realitzat cap tipus d’activitat relacionada amb les TIC, poc a poc i amb constància, han aconseguit aprendre a utilitzar les eines i aplicacions que les noves tecnologies posen al nostre abast.

Donades les ganes que tenen de treballar i de continuar aprenent i practicant tot allò que ja saben, van sol·licitar a l’Ajuntament poder realitzar formació continua, que consisteix en realitzar classes setmanalment de noves tecnologies, des del mes de setembre fins al mes de maig de l’any següent.

Aquest ja és el segon any que es dur a terme aquesta formació. Donada la bona acollida i que durant l’edició passada es van anar incorporant dones a les classes, aquest any s’ha decidit fer dos grups per poder oferir una bona qualitat formativa.

Les alumnes aprendran a utilitzar eines d’Internet, correu electrònic, imatge digital i ofimàtica, així com practicar tot allò que ja han après en cursos anteriors i resoldre els problemes i dubtes que es troben com a usuàries.

El regidor de noves tecnologies, Jordi Llorens, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC, així mateix afirma que des de l’Infocentre es continuarà treballant per poder oferir formació i activitats relaciones amb les noves tecnologies i seguir sent una població pionera en la nostra zona oferint aquest tipus de serveis a tots els seus usuaris i a tota la població en general. També aprofita per encoratjar i felicitar a aquestes dones que han tingut la iniciativa de realitzar aquesta activitat i demostrar que utilitzar les TIC no és qüestió d’edat.