Participants aula mòbil de la Conca de Barberà
Participants aula mòbil de la Conca de Barberà.

Aquest mes d'octubre s'han programat nou cursos dirigits a la ciutadania i al sector empresarial, com per exemple: full de càlcul, disseny de pàgines web, informàtica preliminar per aquells que s'inicien des de zero en el món de les TIC, tractament de textos, Internet i correu electrònic i un taller de recursos fotogràfics. Són un total de 84 persones les que estan gaudint d'aquest pla formatiu, el qual al gener continua i s'amplia amb nous cursos i tallers tant per aquelles persones que ja han iniciat la formació aquest mes d'octubre, de forma que puguin continuar rebent formació fins el mes de juny, o per aquelles persones que vulguin començar llavors.

El Consell Comarcal també disposa de dues aules mòbils per organitzar diversos cursos i activitats dirigits a tots els públics, per tal de fer arribar les noves tecnologies a les poblacions de la comarca que no disposen de Punt TIC. Aquest trimestre les aules mòbils s'han ubicat en els següents municipis:

  • Pira: Dilluns i dimecres de 17:00 a 19:00 hores, on s'ha iniciat el curs d'Informàtica de segon nivell amb un grup de 10 alumnes, que ampliaran el contingut del curs passat, amb la creació de fitxers i carpetes, impressió d'arxius, inici al tractament de textos, Internet, etc.
  • Blancafort: Els més joves cada dimarts a partir de les 17:00 i fins les 19:00 es formaran amb la nova actualització del paquet ofimàtic OpenOffice.org 3.0, on aprendran a editar fulls de text, inserir imatges a un document, donar-li estil, guardar-lo...
  • Senan: 9 alumnes s'han introduït al món de les noves tecnologies amb el curs d'Informàtica preliminar, i en aquest curs aprendran a utilitzar el teclat, el ratolí, els diferents perifèrics que té un ordinador, el maquinari, el programari, entre d'altres.

Per tant un total de 110 persones de la comarca rebran formació en noves tecnologies al llarg del trimestre en el pla de formació organitzat pel Consell Comarcal.