Fomentant el programari lliure, a Ribes de Freser
Fomentant el programari lliure, a Ribes de Freser.

En la línia de les activitats de dinamització de la Fundació Televall, els dissabtes s'han convertit en el dia habitual per tocar la guitarra. Cada dissabte, l'equip de Televall munta un petit estand a l'entrada del Punt TIC de Ribes de Freser, amb un PC
connectat a una pantalla de televisió a on es pot jugar al Frets on Fire, un joc de programari lliure que emula la moda començada pel conegut videojoc Guitar Hero.

De manera completament gratuïta, grans i petits ja han comprovat durant les últimes setmanes com el programari lliure pot ser, a més d’útil, molt divertit. El passat dissabte, 14 de febrer, la iniciativa de Televall va coincidir amb la festivitat del patró de la vila, Sant Valentí. Degut a això, la participació en l’activitat va ser molt elevada: van participar-hi turistes, els nens que estaven de festa i també gent de totes les edats.

 

També juguen al Super Tux Kart

Aquesta setmana, però, s’ha optat per un joc anomenat Super Tux Kart, la versió per a programari lliure del conegut joc de carreres Mario Kart. La iniciativa ha estat un gran èxit i ha atret tant nens i nenes del poble com fills i filles dels estiuejants.