Alumnes de l'Smartcentre
Alumnes de l'Smartcentre.

Un dels objectius principals del nostre Punt TIC és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Hem realitzat les activitats extraescolars que venim fent des de fa anys en col·laboració amb l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes. El principal objectiu d’aquesta activitat extraescolar és l’aprenentatge del bon ús de les noves tecnologies.

També hem dut a terme la formació continua per a dones. Algunes de les dones d’aquesta formació fa 8 anys que hi participen, per tant, tenen molta experiència i un gran bagatge en l’aprenentatge i l’ús de les TIC. D’altres cursos han estat dirigits a alumnes amb menys experiència, on han aprés a utilitzar eines d’ofimàtica, eines d’imatge digital i edició de vídeo, internet, correu electrònic, xarxes socials...

Per tercer any consecutiu i en conveni en l’Institut les Planes, tots els alumnes de batxillerat que ho han volgut han participat en la formació per a la preparació de l’obtenció del certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya i s’han presentat, posteriorment, a la prova per obtenir el certificat. Un any més, la participació ha estat tot un èxit i els resultats obtinguts els podem qualificar d’excel·lents.

Aquest curs, els alumnes han pogut gaudir de les noves instal·lacions de l’Smartcentre i en especial de l’aula de formació. Les millores tant en comoditat com en equipament han estat valorades molt positivament per part de tots els alumnes.

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC i, especialment, per la seva participació en les activitats formatives. Un cop més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, segueix apostant fort per les noves tecnologies i per la millora dels serveis de la ciutadania.

Recordem a tots els usuaris que vulguin apuntar-se per al proper curs 2015-2016, que de l’1 al 15 de setembre estarà obert el període d’inscripció.