Aparells disponibles per al préstec
Aparells disponibles per al préstec.

TOTAC ha estat un projecte transversal a les activitats habituals del punt. Durant horaris específics els i les participants han pogut testejar els teclats amb cobertor, el nanoteclat, el trackball de bola gegant i el joystick. Posteriorment, també podien utilitzar els que trobaven més adients per a d'altres activitats desenvolupades al punt. Per a més informació sobre aquests aparells i el servei de préstec d'adaptacions de Punt TIC, entreu aquí o contacteu l'Oficina Tècnica de Pun TIC.

La Paloma Valdivia, dinamitzadora del punt, valora positivament l'experiència, ja que persones grans i amb discapacitats motores han trobat molt útils les adaptacions. Malgrat això, opina que s'ha de continuar treballant perquè aquestes persones puguin incorporar els aparells a l'ús quotidià dels ordinadors, per això cal que l'existència d'aquests aparells arribi a les persones que tinguin dificultats. Per això és important fer una major difusió del projecte.

Per començar, la dinamitzadora es va posar en contacte amb els mitjans locals; i l'emissora municipal Ràdio Palau i dues revistes se n'han fet ressò (a sota trobareu els textos i l'àudio).

Actualment, el Punt TIC Democràcia de Lleida i el Punt TIC-Òmnia del Casal Cívic Can Borrell a Blanes disposen d'aparells en préstec provinents de la dotació de la Xarxa Punt TIC.

 

Per descarregar aquest àudio, feu clic aquí.